Best practices voor het implementeren van een lijst met toegestane programma's

Wanneer u de implementatie van een lijst met toegestane programma's plant, wordt u aanbevolen de volgende acties uit te voeren:

1. Maak de volgende soorten groepen:
    • Gebruikersgroepen. Groepen gebruikers waarvoor u het gebruik van diverse programma's moet toestaan.
    • Beheergroepen. Een of meerdere groepen van computers waarop Kaspersky Security Center de lijst met toegestane programma's zal toepassen. Het is noodzakelijk om meerdere groepen computers te maken als voor die groepen verschillende instellingen voor de allowlist worden gebruikt.
  2. Maak een lijst met programma's die mogen worden gestart.

Voordat u een lijst maakt, wordt u aangeraden het volgende doen:

1. Start de inventarisatietaak.

Informatie over het maken, opnieuw configureren en opstarten van een inventarisatie vindt u in het onderdeel Taakbeheer.

2. Bekijk de lijst met uitvoerbare bestanden.

In deze sectie

Allowlist-modus configureren voor programma's

De allowlist-modus testen

Ondersteuning voor allowlist-modus